Koditon koki elämänsä yllätyksen – ja sai elämänsä kyydit

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa on runsaasti ihmisiä, jotka haluavat tehdä pyyteettömästi hyvää toisten eteen. Taannoin yli tuhannen naisen rintoja puristelleet pojat lahjoittivat suurehkon summan rahaa hyväntekeväisyyteen, mutta rahoja ei otettu takaisin. Nyt verkossa nähdään hieman toisenlaista hyväntekeväisyyttä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Media Overloadin nuoret miehet päättivät nimittäin tehdä hyvää jollekin paikallisista kodittomista, ja lopulta he valitsivatkin kohteekseen 44-vuotiaan Keithin. Hänet vietiin ensin vaatekauppaan ja parturiin sekä kaiken lisäksi myös saamaan elämänsä kokemuksen. Hänet nimittäin vietiin lopulta taivaalle hyppäämään tandem-laskuvarjohypyn. Päivä oli varmasti Keithille ikimuostoinen.