Koska romanssi muuttuu vakavaksi? Näistä merkeistä sen tiedät

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet väittävät romanssien syntyvän suurimmalla todennäköisyydellä keväällä, kun linnut laulavat ja luonto herää kukoistukseensa. Tosiasiassa kiinnostavan ihmisen voi tavata koska tahansa vuodenajasta riippumatta. Syksyllä kynttiläiltojen aikana satunnaisesta halailukaverista saattaa tulla elämään jotain pysyvämpää.

Suhteen syvenemisestä on olemassa selviä merkkejä. Kukaan elämässäsi satunnaisesti oleva ja sitoutumista välttelevä ei todennäköisesti halua poseerata yhteisissä suutelukuvissa, ja lisäillä niitä Facebook-sivustolle ja Instagramiin. Sen sijaan tosissaan rakastunut henkilö voi tämän tehdä.

Syksyssä on paljon mahdollisuuksia yhteisiin aktiviteetteihin, joita voi jakaa hauskan seuralaisen kanssa. Leffaillat, omenien poimiminen, käveleminen käsi kädessä yhteisen sateenvarjon alla. Tiedät, että kyseessä on muustakin kuin puoleensavetävästä seksiseuralaisesta, jos nautitte toistenne seurasta myös yksinkertaisissa arkimenoissa.

Seksiä ei tule kuitenkaan unohtaa pois kuvioista. Sekoilusuhteen tunnistaa siitä, että aktiin päädytään usein tuhdisti humalassa tai vähän ottaneena. Selvin päin seksin harrastaminen päiväsaikaan kertoo siitä, että välinne ovat muuttumassa yhä luontevammaksi, Elite Daily kertoo. Selvin merkki suhteeseen ajautumisesta on se, että päivälemmiskelystä tulee säännöllinen tapa.

Niin ikään suhteen tihentymisestä kertoo se, että parilla on oma puoli sängyssä. Kun tiedät nukkuvasi hänen vieressään aina oikealla puolella, voit samantien ajatella olevasi parisuhteessa. Lisäksi ainoastaan todella läheisen ihmisen kanssa voi ottaa päiväunia koko laiskan sunnuntain ja tilata ruokaa kotiin – vastaavaa ei tulisi tehtyä satunnaisen hauskuuttajan seurassa.

Kävelet kadulla tai istuskelet baarissa, ja vierestäsi kulkee hyvännäköisiä vastakkaisen sukupuolen edustajia. Et kuitenkaan kiinnitä heihin huomiota. Kun et enää etsi aktiivisesti seuraa, kyse on vakavasta suhteesta. Samaa voit epäillä vahvasti, jos suunnittelet halikaverisi kanssa yhteisiä lomanviettohetkiä, ja hänestä on tullut tuttu kaveripiirillesi.