Russell Brand on taas varattu mies

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Russell Brand on mies, jonka lausunnot ja tekemiset saavat yleensä runsaasti mediahuomiota, koska toisinaan hänen käytöksensä lähentelee törkeyden huippua. Suorasanainen mies tunnetaan myös seksiaddiktiostaan, ja vasta äskettäin hän hehkutti makuuhuone-elämäänsä Hugh Grantin ex-naisen kanssa.

Vaikka Russell toitotti hiljattain myös olevansa onnellisesti vapaa mies, on hänen siviilisäätyynsä tullut sen verran muutoksia, että hänet luetaan nykyään seurustelevien miesten kastiin. Russell on nimittäin lyönyt hynttyyt yhteen virallisesti seurapiirineito ja journalisti Jemima Khanin kanssa. Koomikko paljasti suhteen vakavuuden A Brand New Politics -nettisivuston järjestämässä tilaisuudessa, jonka jälkeen hän kertoi menevänsä tyttöystävänsä luokse.

Jemima Khanin tunnetaan myös brittinäyttelijä Hugh Grantin eksänä. Jemimalle Russellin seksiaddiktio oli kertomusten mukaan vain lisämauste makuuhuoneessa ja pari hehkutti aiemmin heidän loistavaa sänkykemiaansa. 38-vuotias mies on luonut menestyksekkään uran televisiossa ja elokuvien parissa. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Penelope, Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek ja Rock of Ages.