Lana Del Rey seksikkäästi alusvaatteissa – kurveja riittää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen laulajatar Elizabeth Woolridge Grant tunnetaan suuren yleisön joukossa paremmin nimellä Lana Del Rey. 27-vuotias tähti sai ensimmäisen levytyssopimuksen 22-vuotiaana. Laulaja on kuvannut itseään omintakeiseksi gangsta Nancy Sinatraksi.

lanadelrey12112013

Eri musiikkigenrejen mestareilta tuotantoonsa vaikutteita ottava Lana on nyt ikuistettu Men’s Style -lehden kanteen. Kaunotar nähdään otoksessa valkoisessa korsettiasussa dramaattisessa meikissä. Tähden punatut huulet ja samalla sävyllä maalatut kynnet ovat tyylikäs efekti asukokonaisuudessa.

Lana Del Rey on julkaissut kaksi albumia, joiden nimet ovat Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant ja Born to Die. Naisella on taustallaan alkoholiriippuvaisuutta. Laulajattaren on epäilty käyneen nenäleikkauksessa ja ottaneen huuliinsa täytteitä. Huhut vellovat sitkeinä, vaikka Rey on alusta asti kieltänyt asian.