Mies teki itselleen toimivan Game Boy -asun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendon Game Boy lukeutuu ikimuistoisimpiin ja kaupallisesti menestyneimpiin pelikonsoleihin. Keltamustaruudullinen konsoli mahdollisti pienen kokonsa puolesta sen, että pelejä pystyi pelaamaan esimerkiksi matkustaessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

MikeHandidate-nimellä esiintyvä Youtube-käyttäjä rakastaa Nintendon kannettavaa pelikonsolia niin paljon, että päätti itse ryhtyä Game Boyksi. Miehen Halloween-puku toimii nimittäin ihka oikeana Game Boy Color -pelilaitteena.

– Täytin vihdoinkin elinikäisen unelmani Game Boyksi ryhtymisestä, MikeHandidate kuvailee.Nintendo-fani esittelee erikoista pukuaan pelikäytössä Youtubessa. Videolla MikeHandidaten kaveri pelaa ”Mikellä” Pokemon-peliä tämän käsissä olevien näppäinten avulla.