Moni nainen rakastaa lemmikkiä enemmän kuin miestään

Lifestyle · Stara.fi

Koirista ja kissoista on valtaosalle lemmikkien omistajista kovasti seuraa niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Harvan ihmisen voisi kuvitella asettavan lemmikkinsä perheen muiden ihmisten edelle, mutta tuoreen tutkimuksen mukaan niin kuitenkin tapahtuu melko usein.

Uusi suomalainen koiraharrastajien verkkosivusto Kuono.fi uutisoi tänään, että tutkimuksen mukaan peräti joka kymmenes nainen rakastaa lemmikkiään enemmän kuin miestään. The Brooke Animal Charityn tutkimuksessa peräti kolmannes vastaajista kertoi rakastavansa lemmikkiään yhtä paljon kuin miestään.

Lemmikkiä rakasti siis enemmän tai yhtä paljon peräti 40 prosenttia vastanneista. Tutkimukseen vastasi 2.000 naista, joiden taloudessa asuu myös mies ja lemmikki.