Rose McGowan silkkaa glamouria – rintavako ei jäänyt huomiotta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialaiset juuret omaava amerikkalaistähti Rose McGowan tunnetaan parhaiten roolistaan Siskoni on noita -televisiosarjasta. 40-vuotias neitokainen on ikäisekseen varsin hyvin säilynyt, vaikka hänen on huhuttu kohentaneen ulkonäköään botox-ruiskeilla.

Rose McGowan meni kuukausi sitten naimisiin ja juhlisti asiaa sensuellilla kuvaussessiolla, jossa sai näyttää naisellisen puolensa. Muhkean hiuspehkon ja viettelevän meikin täydentämä tyyli sai näyttelijättären hehkumaan. Otoksissa ei unohdettu myöskään esitellä rintavakoa.

McGowan meni naimisiin kihlattunsa Davey Detailin kanssa lokakuussa intiimissä seremoniassa Kalifornian Silver Lakella. Pari vietti häämatkaansa Malediiveilla. Neitokainen oli aiemmin kihloissa rokkari Marilyn Mansonin kanssa ja Machete Kills -ohjaaja Robert Rodriguezin kanssa. Nykyinen siippa on kuitenkin ainoa, jonka kanssa tähti päätyi naimisiin asti.