Bar Refaeli ystävänsä kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilainen Bar Refaeli lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin huippumalleihin, ja hän onkin tuttu näky catwalkeilta ja mallikuvista. Refaeli on kunnostautunut myös muotisuunnittelijana luomalla oman Under.me-malliston, jonka alusvaatteita hän esittelee.

Nyt Leonardo DiCaprion 28-vuotias ex-tyttöystävä on jakanut uusia näyttäviä kuvia Instagram-tilillään. Otoksissa Bar Refaeli esittelee bikinivartaloaan merenrantamaiseman äärellä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Mallikaunotar Bar Refaelilla on kokemuksia myös näyttelijän työstä. Hänet nähtiin vuonna 2005 israelilaisessa Pick Up -televisiosarjassa ja kuusi vuotta myöhemmin Session-elokuvassa. Refaeli on aiemmin seurustellut muun muassa Baywatch-komistus David Charvetin ja Leonardo DiCaprion kanssa.