Miley Cyrus poltti huumesätkää MTV-gaalan lavalla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Miley Cyrusin huhuttiin äskettäin pokanneen Good Charlotte -yhtyeen kitaristilaulaja Benji Maddenin. Pari vietti muun muassa Halloweenia yhdessä ja nuori tähtikaunotar joi samasta pullosta itseään 14 vuotta vanhemman rokkarin kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miley Cyrus nähtiin sunnuntaina Amsterdamissa MTV EMA -gaalassa, jossa neitokainen esiintyi kaksi kertaa. Tähti voitti myös pystin parhaasta videosta Wrecking Ball -musiikkivideollaan. Yleisö hämmentyi perin juurin, kun poppari kaivoi Chanel-laukustaan epäilyttävän näköisen sätkän ja sytytti sen palamaan lavalla kesken puheensa. Kyseinen hetki ei päätynyt lainkaan Yhdysvaltojen TV-vastaanottimiin sensuurin takia. Tempaus tallentui kuitenkin YouTube-videolle.

Cyrusin fanit ovat reagoineet negatiivisesti tähden pullisteluun. Monen mielestä sätkän sytyttäminen on jatko neidon aiemmalle huomiohakuiselle linjalle. Fanit arvuuttelivat Daily Mail -lehden mukaan sosiaalisessa mediassa, mitä poppari seuraavaksi keksii. Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista, ja on sittemmin vain innostunut tekemään räväköitä tempauksia.