Salma Hayek kantoi iltapukunsa näyttävästi – eikä ihme näillä muodoilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uhkeiden latinotähtien kärkikaartiin kuuluva näyttelijätär Salma Hayek onnistuu punaisen maton tyylivalinnoissaan lähes saumattomasti. Neitokaisen tiimalasivartalo tulee edukseen miltei asussa kuin asussa.

47-vuotias Salma nähtiin äskettäin BAFTA-gaalassa, jossa kokoontuivat elokuva-alan suuret nimet. Kaunottaren yllä nähtiin Beverly Hilton -hotellilla harmaan sävyinen glitter-asu, jonka huomiota herättävä vyö korosti Hayekin muodokkuutta.

Meksikon Veracruzissa syntynyt Salma del Carmen Hayek Jiménez kuuluu kaikkien aikojen menestyneimpiin latinalaisamerikkalaisiin näyttelijöihin. Neito on esiintynyt yli 30 elokuvassa lyötyään läpi Frida-elokuvan pääroolissa taiteilija Frida Kahlona. Sittemmin tähti on nähty muun muassa After the Sunset, Bandidas, Grown Ups ja Grown Ups 2 -elokuvissa.