Selena Gomez rohkeassa lyhytelokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijätär Selena Gomez tunnetaan uransa lisäksi teini-idoli Justin Bieberin ex-tyttöystävänä. Disney-elokuvien kautta kuuluisuuteen noussut tähti on kertonut haluavansa karistaa teinitähden mainetta pois ja haaveilevansa pahan tytön rooleista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Selena Gomez herätti taannoin huomiota poseeraamalla Flaunt-lehden rohkeissa kuvissa. Nyt 21-vuotias tummaverikkö nähdään samaisen lehden tuottamassa lyhytelokuvassa. Mustavalkoisessa videossa Gomez esiintyy esimerkiksi mustissa alusvaatteissa sängyssä näyttelijä Shiloh Fernandezin kanssa.

Selena Gomez palasti taannoin People.com-sivustolle, että ei ei usko vielä muuttuneensa teinitähdestä aikuiseksi. Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa.