Tässäkö todiste Joulupukin olemassaolosta? ”Ei muuten olisi mahdollista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokainen lapsenmielinen tietää, että Joulupukin apureihin lukeutuu porojen joukkio. Kertoohan kyseisen asian jo Petteri Punakuono -joululaulukin. Monen mielestä Joulupukki on pelkkää satua, mutta nyt viimeaikaiset tapahtumat Ranskassa ovat saaneet ihmiset epäilemään asian pitävyyttä.

Verneuil-sur-Indressa sijaitsevan talon katolta bongattiin nimittäin ihka aito hirvieläin. Eläin päätyi YouTube-videolle, sillä innokkaimmat katsojat halusivat tallentaa koomisen ja yllättävän näyn. Videolla sarvekas nähdään makoilevan katolla rauhalliseen tyyliin ilman huolen häivää.

Ihmiset ovat kokoontuneet kadulla tarkastelemaan tilannetta. Otus hämmentyy ja on miltei pudota katolta seisoma-asentoon noustessaan. Onneksi palokunnan ja pelastustyössä mukana olleiden ihmisten avulla poro pääsee lopulta pois satimesta ja se palautettiin takaisin metsään.