Tässä se nyt on! Miss Peppu 2013 valittiin Brasiliassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilian kuumin kauneuskilpailu lienee Miss Peppu, jossa metsästetään maan muhkeinta takalistoa. Nyt peppumissi vuodelle 2013 on valittu Sao Paulossa, ja voittajaksi kruunattiin Dai Macedo. Hänellä on nyt siis virallisesti Brasilian paras takamus.

25-vuotias Goiasista kotoisin oleva Dai Macedo myönsi kilpailun aikana, että hänelle on tehty rasvaimu. Hän sai voittonsa kunniaksi palkintoja noin 2.000 euroa rahaa ja lisäksi moninkertaisesti sen arvosta erilaisia mainossopimuksia. Toiseksi kilpailussa sijoittui Eliana Amaral ja kolmanneksi Jessica Amaral.

Miss Peppu -kilpailuun osallistui alunperin 27 neitokaista, joista finaaliin valittiin 15 kaunotarta. Kilpailu oli pitkään skandaalinkäryinen, sillä kilpailijoiden väitettiin yrittäneen lahjoa tuomareita ja toisia taas syytettiin peppuimplanttien käyttämisestä. Eräs kilpailija kävi jopa röntgenkuvassa todistaakseen peppunsa luonnollisuuden.