Delfiini masturboi kalanraadolla – turisti kuvasi videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vielä parikymmentä vuotta sitten elettiin aikaa, jolloin vain harva joutui todistamaan esimerkiksi kuvia peräaukkoaan levittävästä Goatse-miehestä. Sitten internet yleistyi ja kaikki muuttui. Hämmentävään materiaaliin törmääminen on internetissä melko arkipäiväistä.

Nyt nettikäyttäjille tarjoillaan Youtube-videota masturboivasta delfiinistä. Koska tämä ei tietenkään muuten riittäisi, harrastaa vesistöjen nisäkäs itsetyydytystä päättömällä kalanraadolla. Videon jakoi maailmalle Alexandros Malikides -niminen Youtube-käyttäjä, joka kertoo todistaneensa tilannetta vieraillessaan eläintarhassa perheensä kanssa.

Delfiinien kiimaisuudessa ei sinänsä ole mitään uutta. Merieläinten tiedetään olevan ahkeria masturboijia ja Wikipedian mukaan ne kiihoittavat lajikumppaneitaan esimerkiksi nokkiensa ja räpylöidensä avulla. Delfiinien tiedetään myös käyttäytyneen seksuaalisesti muita eläimiä, kuten ihmisiä kohtaan.