Victorian enkeli Karlie Kloss seksikkäänä bikiniperhosena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chigagossa syntynyt amerikkalaismalli Karlie Kloss omaa tanskalaiset juuret, joka selittää hänen skandinaaviset piirteensä. Neitokainen on noussut urallaan yhteksi muotimaailmassa arvostetun Victoria’s Secret -brändin luottomalleista.

Nyt 21-vuotias tähti on esiintynyt lukuisten muiden huippumallien tavoin New Yorkissa järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Karlie Kloss näyttäytyi catwalkilla monen sortin hepenissä, mutta varmasti mieleenpainuvinta asukokonaisuutta koristivat valtavat perhossiivet. Psykedeelisen väriset siivet edustivat vaatesuunnittelija Jeff Fenderin kädenjälkeä.

Neitokaisen pitkiin jalkoihin on kiinnitetty aiemmin viihdelehdissä huomiota. Hänet rankattiin viime vuonna Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Hän on Victorian enkeli ja esiintyy usein merkin muotinäytöksissä ja katalogikuvissa. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.