Miley Cyrus teki koskettavan coverin Lana Del Reyn hitistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hannah Montana -sarjan tähtenä uransa aloittanut ja sittemmin ronskeihin tempauksiin mieltynyt poppari Miley Cyrus mielletään hieman eri tyyliseksi artistiksi kuin indiepoppari Lana Del Rey. Nyt naisilla on kuitenkin jotain yhteistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miley Cyrus teki nimittäin cover-version Lana Del Reyn Summertime Sadness -kappaleesta. Neitokainen esitti kyseisen kappaleen BBC-kanavan Live Lounge -ohjelmassa. Alkuperäinen hittikappaleen video on kerännyt YouTube-palvelussa jo yli 100 miljoonaa katselukertaa, joten ehkäpä Cyrusin cover-valinnalle oli syynsä.

Cyrus nähtiin äskettäin Amsterdamissa järjestetyssä MTV EMA -gaalassa, jossa neitokainen esiintyi kaksi kertaa. Tähti voitti palkinnon parhaasta musiikkivideosta Wrecking Ball -videollaan. Lavalla koettiin erikoinen hetki, kun poppari sytytti epäilyttävän sätkän kesken kiitospuheensa.