North Westistä uusia kuvia verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsen ensikuvat saavuttivat muutamassa tunnissa suuren suosion, kun North West esiteltiin ensimmäisen kerran sosiaalisessa mediassa. Nyt Kim Kardashian on julkaissut jälkikasvustaan muutaman uuden otoksen.

Kuvissa näkyy kaunis ja voimakkailla kulmakarvoilla varustettu pikkuneiti. Ensimmäisessä otoksessa North poseeraa ilmeisesti perheen uuden stylistin kanssa, ja toisessa kuvassa nähdään leveästi naurava nappisilmäinen vauva. Kuvia katsellessa ei ole epäilystäkään lapsen vanhemmista, sillä hänellä on sopivasti molempien piirteitä.

Kerroimme äskettäin, että Kim Kardashianin kerrotaan tienaavan jokaisesta realitysarjansa jaksosta likimain 80.000 dollaria. Hänen tyttärensä seuraa vahvasti perässä, sillä lapsitähti kerryttää pankkitiliään jokaiselta Rikkaat Kardashianit -jaksolta noin 2.000 dollarin verran, eli 1.490 eurolla.