Tätä erotiikkaelokuvaa on odotettu! Päätähdet sensuellissa kuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

E.L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirjasarja on ollut maailmanlaajuinen hitti, ja sen elokuvaversio on odotetusti työn alla. Elokuvasovituksen pääosiin valittiin Dakota Johnson ja Jamie Dornan, joiden valintaa edelsi kuitenkin poikkeuksellinen polemiikki.

Dornan korvasi nimittäin alun perin miespääosaan valitun Charlie Hunnamin, joka poistui projektista, koska hän oli tyytymätön elokuvan käsikirjoitukseen. 31-vuotias Jamie Dornan tunnetaan Once Upon a Time -sarjasta. Mies on aikaisemmin työskennellyt myös Calvin Klein -alusvaatemallina.

fiftyshadesofgrey14112013

Nyt hänet nähdään tuoreen Entertainment Weekly -lehden kansikuvassa yhdessä vastanäyttelijä Dakota Johnsonin kanssa. Vaikka parivaljakko poseeraa kuvassa viettelevästi, ei se näin ensinäkemältä vakuuta roolivalintojen nappiin osumista. Dornan on kuitenkin sanonut olevansa liikkeellä hyvin avoimin mielin, eikä esimerkiksi vieroksu alastonkohtauksia tai säikähdä seksiä tihkuavia osioita.

Dakota Johnson esittää elokuvassa eroottisiin seikkailuihin joutuvaa Anastasiaa, ja nainen myöntää liittyneensä elämänsä ensimmäistä kertaa kuntosalin jäseneksi, koska tahtoo näyttää upealta valkokankaan alastonkohtauksissa. Fifty Shades of Grey -elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa on 1. elokuuta 2014.