Rihanna ja Drake baarissa – tekivät 17 000 dollarin laskun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rihanna tunnetaan juhlimista rakastavana naisena, ja hänen tiedetään nauttivan siitä suurieleisesti ison maailman tyyliin. Äsken neitokainen nähtiin kotisaarellaan Barbadoksella, jossa hän joi drinkkejä näyttävästi korkokengistä.

Otsikoissa on jo muutaman päivän ajan huhuttu Rihanna ja Draken salasuhteesta. Parin epäillään lähentyneen yhdessä vietetyn ajan seurauksena, ja viimeksi heidät nähtiin Teksasissa houstonilaisella strippiklubilla. He törsäsivät strippareihin ja alkoholiin yhteensä 17.000 dollaria, eli vajaat 13.000 euroa.

Paikalla olleiden mukaan Rihanna ja Drake näyttivät rakastavaisilta ja he poistuivat klubilta yhdessä torstaina vasta aamuviiden aikaan. Draken myös tiedetään tarjonneen kaunokaiselle illallista aiemmin tällä viikolla, Femail First paljastaa.

Robyn Rihanna Fenty on 25-vuotias poptähti, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yhteensä 30 miljoonaa albumia. Hänet tunnetaan myös on-off-suhteestaan räppäri Chris Browniin. Rihanna on deittaillut 26-vuotiasta Drakea aiemminkin vuosina 2010 ja 2011.