Courtney Love nahkarintaliiveissä – kuva päätyi kanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kurt Cobainin leski Courtney Love tunnetaan suorasukaisista kommenteistaan ja huomiota herättävästä tyylistään. Tähti seurustelee nykyisin lentomatkalla tapaamansa miehen kanssa. Pariskunta nähtiin taannoin intohimoisissa merkeissä Calvin Kleinin New Yorkissa järjestämissä bileissä.

courtneylove16112013

Nyt 49-vuotias rokkari nähdään seksikkäässä kansikuvassa ikäistään nuoremman näköisenä. Courtney Love poseeraa 7-lehden mustavalkoisessa kannessa mustiin nahkarintaliiveihin sonnustautuneena. Lehden tuoreesta numerosta on lukuisia erilaisia versioita, joista kussakin nähdään eri julkisuuden henkilöitä.

Courtney Love ei ole nähnyt tytärtään Frances Bean Cobainia kolmeen vuoteen tämän muutettua Kurt Cobainin siskon ja äidin luokse. Love on perustanut kaksi muutakin bändiä ennen tunnetuinta Hole-yhtyettään. Ensimmäisten kokoonpanojen musiikilliset urat päättyivät tosin erimielisyyksien johdosta jo ennen varsinaisia levytyksiä.