Courtney Stodden säästi kangasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood tiesi ehkä jo kauan sitten, että 19-vuotiaan Courtney Stoddenin ja 53-vuotiaan Doug Hutchisonin liiton onnistumismahdollisuudet olivat keskimääräistä heikommat ikäeron takia. Lopulta avioliitto päättyikin eroon, ja eron syitä on spekuloitu kovasti.

Nyt Courtney on kuvattu asioimassa kaupungilla keskimääräistä niukemmassa asussa, jonka alaosa oli niin sanotusti vesirajassa.

Courtney Stodden nai Hutchisonin 16-vuotiaana vanhempiensa luvalla, mikä siivitti neidon nousua julkisuuteen. Hänet tunnetaan paljastavasta pukeutumisestaan ja biletystaipumuksistaan, joita liitto ja vanhempi mies tosin hillitsivät. Pari kävi aiemmin yhdessä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Viime aikoina Stodden on ollut uutisotsikoissa jättikokoisten silikonien ja paisuneiden huulten takia.