Nelikymppinen Joaquin Phoenix iski teinitytön: ”Ikä on vain numero”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Joaquin Phoenix on saanut kolme kertaa Oscar-ehdokkuuden. Eräs hänen tunnetuimmmista elokuvistaan on Johnny Cash -elämäkerta Walk the Line, josta tähti sai miespääosaehdokkuuden.

Kylä, Mestari ja Her -elokuvista tunnettu Joaquin on nyt löytänyt itselleen varsin nuorta seuraa. Nelikymppisiään lähestyvä näyttelijä iski 19-vuotiaan DJ Allie Teilzin. Parilla on ikäeroa 20 vuotta, mutta se ei Phoenixia tunnu haittaavan.

Rakastavaiset ovat viettäneet aikaa Roomassa. 39-vuotias Hollywood-tähti näemmä ajattelee, että ikä on vain numero, sillä kyyhkyläiset ovat vaikuttaneet onnellisilta yhdessä, uutisoi Daily News -sivusto.

Phoenix tunnetaan vegaanina, joka ei suostu käyttämään eläimistä valmistettuja vaatteita. Hän on toiminut yhteistyössä eläinten oikeuksia ajavien järjestöjen, kuten PETA:n ja In Defence of Animals kanssa. Mies on näyttelijäuransa ohella ohjannut muun muassa musiikkivideoita.