Kissa juuttui auton moottoriin kahdeksi viikoksi – selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläimen omistajalle on hermoja kiristävä tapaus, mikäli oma lemmikki lähtee karkuteille. Brittiläisen Julie Tansleyn Princess-kissa oli kaiken aikaa lähempänä kuin olisi voinut arvatakaan.

Kun kahden lapsen äiti ajeli ympäriinsä mustaa kissaansa etsien, lemmikki oli koko ajan jumissa auton moottorissa. 40-vuotias nainen huomasi tapahtuman vasta parin viikon päästä, kun kojelaudan hälytysvalo meni päälle. Hän nosti BMW-auton konepeltiä ja löysi sen alta nuutuneen kissan.

Fiksu otus oli itse jyrsinyt jäähdytysnesteletkun rikki, mikä sai auton hälytystilaan. Mekaanikolta meni 45 minuuttia irrottaa kuusivuotias lemmikki moottorista. Kissa oli laihtunut, mutta muuten kunnossa.

– Minulla ei ole mitään aavistustakaan siitä, miten se joutui sinne. Tämä on uskomatonta. Ajelimme ympäriinsä kouluun, töihin ja autopesuun, ja kissa oli mukana koko ajan. Jos hälytysvalo ei olisi mennyt päälle, en tiedä, mitä olisi tapahtunut, kommentoi Julie Tansley Daily Mirror -lehdelle.