Marian vartalo kuin tiimalasi – kireä asu korosti muotoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

TV-juontaja Maria Menounos tunnetaan muun muassa Extra-ohjelmasta. Kreikkalaiset sukujuuret omaava kaunotar on juontotehtäviensä ohella näytellyt elokuvissa pieniä rooleja.

35-vuotias Maria ikuistettiin juuri Extra-ohjelman kulisseissa entisen NKOTB-tähden ja nykyisen Wahlburgers-ravintolaketjun omistajan Donnie Wahlbergin kanssa. Tiukkaan mekkoon pukeutunut Menounos nähtiin muun muassa halaamassa komistusta, ja takaapäin otetuissa paparazzikuvissa korostuu naisen treenattu peppu.

Äskettäin Howie Mandell ei saanut silmiään irti Marian rinnoista, kun parivaljakko kuvasi Extra-ohjelmaa. Kauneus on neitokaisella verissä, sillä hän teki läpimurtonsa viihdealalle voittamalla vuonna 1996 kaksi missititteliä. Sittemmin kaunotar on juontanut Access Hollywood ja Today -ohjelmia sekä näytellyt Kickin’ It Old Skool ja Serial Buddies -elokuvissa.