Nainen, haluatko täydellisen takapuolen? Näin se onnistuu

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monelle naiselle pepun koko on eräänlainen stressin aihe. Jotkut ajattelevat sen olevan automaattisesti liian iso, mutta tuo trendi on jo passé. Sillä nyt kaikki puhuvat isoista pepuista, joissa on muotoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaikille seksikästä omenapeppua ei ole kuitenkaan luotu, joten mikä neuvoksi? TwerkOut WerkOut -treeniohjelmalla kuka tahansa voi saavuttaa muhkeamman takamuksen. Mainosvideolla kerrotaan, että vain muutamilla yksinkertaisilla jumppaliikkeillä voi latteinkin takamus muuttua täydelliseksi kurvipepuksi.

Varsinainen inspiraatio treenivideolle on poppari Miley Cyrusin kuuluisaksi tekemä twerking-tanssi, jossa heilutetaan peppua kyykkyasennossa. Videolla esitellään erilaisia liikkeitä, joilla takapuolta voi lähteä kiinteyttämään. Mikäli aihe kiinnostaa enemmän, kyseisen brändin kotisivuilta saanee lisätietoa.