Sabrina Boing Boing pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilia on maa, jossa ihaillaan kurveja. Ei liene ihme, että kyseisessä maassa valitaan vuosittain muhkeimman pepun omistaja. Muodokas kaunotar on myös kotimaassaan tunnettu DJ ja realitykaunotar Sabrina Boing Boing.

Biseksuaaliksi tunnustautunut Sabrina julkaisee lähes päivittäin itsestään seksikkäitä otoksia Instagram-blogissaan. Tällä kertaa povekas neito oli ulkoiluttamassa muotojaan rannalla, jossa hänen yllään nähdyt bikinit eivät olleet juuri postimerkkejä suurempaa kokoluokkaa. Silmäniloa nainen kuitenkin tarjosi yllin kyllin. Katso kuvat tästä.

Sabrina Boing Boing, eli Sabrina Almeda, asuu Sao Paulossa. Julkkiswannabe paljasti Facebook-sivuillaan olevansa kiinnostunut naisista seksuaalisessa mielessä. Hän kuuluu myös David Guettan musiikin ystäviin. Taannoin neito herätti huomiota mediassa tunkemalla nänninsä vasikan suuhun ja väittäen sitä eläinrakkaudeksi.