The Offspring -laulaja piipahti yllättäen Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella nähtiin äskettäin erikoisvieras, kun amerikkalaisen The Offspring -yhtyeen solisti Dexter Holland kävi tutustumassa Poppamies-yrityksen toimintaan. Syynä tähän on Hollandin Gringo Bandito –chilikastikkeen liittyminen yrityksen tuotevalikoimaan.

Kuva: Poppamies
Kuva: Poppamies

Holland jatkoi Suomesta Venäjälle, jossa Offspring aloittaa kiertueensa. Suomi-fanina tunnettu Holland kertoi olevansa yllättynyt siitä miten kovan suosion hänen kastikkeensa on Suomessa saanut.

– Eri maissa makumieltymykset vaihtelevat suuresti, joten minulle on ollut yllätys se kuinka paljon Suomessa pidetään chilikastikkeista, Dexter Holland totesi.

Eniten Hollandin kastiketta myydään Yhdysvaltojen Kaliforniassa, mutta myös muualla Yhdysvalloissa sekä Australiassa, Japanissa ja Kanadassa. Maailmantähden vierailu Tampereella oli mieluinen yllätys.

– Enpä olisi noin kaksikymmentä vuotta sitten Smash!-albumia kuunnellessani, joskus vielä keskustelevani kyseisen herran kanssa chilikastikkeiden kehittämisestä ja Jaloviinasta, Poppamiehen Marko Suksi ihmetteli.