Bernie Ecclestone ei osannut käyttää pyöröovea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjan hallinnollisella johtajalla Bernie Ecclestonella on miljardien dollareiden omaisuus. Viime vuonna Forbes-lehti nimesi hänet Britannian neljänneksi rikkaimmaksi henkilöksi. Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra ovat olleet isäänsä enemmän viihdeotsikoissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Berniellä on ollut hieman haasteita pyöröoven kanssa, sillä hän ei onnistunut pääsemään sisään haluamaansa rakennukseen, vaan palasi täyden kierroksen jälkeen takaisin paparazzien eteen. Lopulta iäkäs F1-mies päästettiin sisään sivuovesta.

Taaanoin eräs varasjoukko sai kymmenien vuosien vankilatuomion, koska he ryöstivät ja pahoinpitelivät 82-vuotiaan Bernie Ecclestonen vuonna 2010. Rikolliset hyökkäsivät bisnesmiehen kimppuun hänen kotinsa edustalla ja ryöstivät tältä 320.000 dollarin, eli 257.000 euron, arvoiset korut. Kolmikko joutui loppuelämäkseen vankilaan, sillä tuomari Martin Beddoe tuomitsit heidät 53 vuodeksi vankilaan.