Kim Jong-un -kaksoisolento ällistyttää Hong Kongissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Korean nykyinen johtjaja Kim Jong-un on ollut viime aikoine useita kertoja otsikoissa epäiltyjen massamurhien takia. Hänen epäillään muun muassa määränneen kokonaisen vankileirin väen surmaamisesta. Kovin usein diktaattoria ei ole kuitenkaan nähty kotimaansa ulkopuolella.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nyt Hong Kongin kaduilla voi kuitenkin törmätä ällistyttävään näkyyn, sillä siellä kävelee täysin Kim Jong-unin näköinen mies. Kyseessä on kuitenkin vain kopio, sillä 35-vuotias rumpali on tehnyt Kim Jong-unina poseeraamisesta ammattinsa.

Ammatti sai alkunsa, kun Howard poseerasi Pohjois-Korean johtajana Facebook-kuvassa, joka sai suuren suosion. Sen jälkeen hän päätti kokeilla uraa Kim Jong-unina, ja se onkin ollut oikea ratkaisu. Kaduilla ihmiset nimittäin luulevat häntä oikeaksi Kimiksi, Barcroft TV kertoo.