Kim Jong-un -kaksoisolento ällistyttää Hong Kongissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Korean nykyinen johtjaja Kim Jong-un (kuvassa) on ollut viime aikoine useita kertoja otsikoissa epäiltyjen massamurhien takia. Hänen epäillään muun muassa määränneen kokonaisen vankileirin väen surmaamisesta. Kovin usein diktaattoria ei ole kuitenkaan nähty kotimaansa ulkopuolella.

Nyt Hong Kongin kaduilla voi kuitenkin törmätä ällistyttävään näkyyn, sillä siellä kävelee täysin Kim Jong-unin näköinen mies. Kyseessä on kuitenkin vain kopio, sillä 35-vuotias rumpali on tehnyt Kim Jong-unina poseeraamisesta ammattinsa.

Ammatti sai alkunsa, kun Howard poseerasi Pohjois-Korean johtajana Facebook-kuvassa, joka sai suuren suosion. Sen jälkeen hän päätti kokeilla uraa Kim Jong-unina, ja se onkin ollut oikea ratkaisu. Kaduilla ihmiset nimittäin luulevat häntä oikeaksi Kimiksi, Barcroft TV kertoo.