Exä sivalsi Jimmy Kimmeliä – palautti tavarat kesken ohjelman

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entisiä rakastettuja kohtaa aina silloin tällöin kadulla, ravintoloissa ja kaupoissa. Tai keskusteluohjelmissa. Amerikkalainen keskusteluohjelman isänsä Jimmy Kimmel sai elämänsä yllätyksen kutsuessaan eksänsä komedienne Sarah Silvermanin ohjelmansa vieraaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen ei nimittäin tullut paikalle tyhjin käsin. Hänellä oli menneestä suhteesta itselleen jäänyttä tavaraa, jonka väitti kuuluvan Kimmelille. 42-vuotias tähti kaivoi pahvilaatikosta esiin muun muassa jättikokoiset farkut, joiden avulla pilkkasi miehen viimeaikaista painonpudotusta. Videomateriaalilta näkyy, miten Kimmel yritti paikkailla vaivautunutta tunnelmaa vitsailulla.

Jimmy Kimmelin ja Sarah Silvermanin suhde alkoi vuonna 2002, ja he olivat seitsemän vuoden ajan on-off-suhteessa ennen kuin erosivat lopullisesti vuonnaa 2009. Sittemmin Kimmel alkoi deittailla Molly McNearneyta, ja pari meni naimisiin Ojaissa, Kaliforniassa viime vuonna. Miehellä on myös pari lasta ensimmäisestä avioliitostaan Gina Kimmelin kanssa.