Hakaristin muotoinen piparimuotti lanseerattiin – mautonta vai hauskaa?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tänään äimistelty joulutortuista syntynyttä kohua, sillä ruotsalaiset ovat jotenkin onnistuneet liittämään suomalaiset joulutortut hakaristeihin Svenska Dagbladetin artikkelissa. Nyt suomalainen Varusteleka on iskenyt nopeasti takaisin hieman poikkeuksella tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkkokauppa tunnetaan värikkäistä kannanotoistaan ja nopeista liikkeistään markkinoinnissa. Joulutorttukohun pyörteissä Varusteleka on julkistanut tänään videon, jolla se esittelee ”Ruotsin armeijan 30-luvulta peräisin olevan joulutähden muotoisen piparkakkumuotin”. Parodiavideolla kerrotaan, että muotit löydettiin aikoinaan Ruotsin armeijan ylijäämästä ja niitä tilattiin heti lisää peltisepiltä.