Kate Beckinsale tihkuu glamouria! Tyylikkäänä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet viihdealalle päätyneet tähdet ovat aikoinaan seuranneet vanhempiensa esimerkkiä. Näin kävi myös brittiläiselle Hollywood-kaunottarelle Kate Beckinsalelle, jonka vanhemmat Judy Loe ja Richard Beckinsale ovat myös näyttelijöitä. 40-vuotias nainen on nähty lukuisissa menestysrooleissa.

katebeckinsale18112013

Nyt Kate nähdään California-lehden kannessa kauniin vaaleassa mekossa, jonka kaula-aukko korostaa tähden povea. Beckinsale poseeraa tyylikkäänä, ja kuvassa onkin enemmän glamouria kuin silmille tunkevaa seksiä.

Kate Beckinsalella on Lily Mo Sheen -niminen tytär, jonka isä on naisen entinen kihlattu näyttelijä Michael Sheen. Beckinsale avioitui ohjaaja Len Wisemanin kanssa vuonna 2004 Kaliforniassa Bel Airissa. Neito tapasi Wisemanin vuonna 2003 Underworld-elokuvan kuvauksissa, joiden aikana rakastui mieheen ja jätti kihlattunsa. Tähti tunnetaan rooleistaan Underworld-elokuvasarjassa ja muun muassa elokuvista Total Recall ja Click.