Cheek esiintyy ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin artisti Cheek tekee kotimaista musiikkihistoriaa esiintymällä Helsingin Olympiastadionilla. Konsertti järjestetään 23. elokuuta 2014. Suomessa ei ole koskaan aiemmin yksittäinen kotimainen artisti esiintynyt tämän kokoluokan konsertissa.

– Tämän kaiken mahdollistaa yleisö, joka käy keikoillani ja kuuntelee musiikkiani. Se antoi myös uskoa lähteä tekemään tätä konsettia. Olympiastadionille on tarkoitus marssittaa kaksi kertaa räjähtävämpi show mitä olen koskaan tehnyt. Luvassa on konsertillinen yllätyksiä, Jare summaa.

Cheek aloitti Kuka muu muka –kiertueensa kahdella loppuunmyydyllä Helsingin jäähallikeikalla syyskuussa. Jäähallit myytiin loppuun 20 minuutissa. Elokuussa kiertue päättyy Olympiastadionille.

– Tuleva tapahtuma on merkityksellinen myös Olympiastadionin 75-vuotisessa historiassa, sillä koskaan aikaisemmin ei ole suomalaisartisti täyttänyt stadionia, joka tietysti yhteinen tavoitteemme, kertoo Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju.

Cheekin syyskuussa julkaistu Kuka muu muka –albumi on myynyt jo yli 65.000 kappaletta. Uusin single Parempi mies feat.Samuli Edelmann on toista viikkoa radioiden soitetuin kappale. Cheekin kahdeksan albumin kokonaismyynti on yli 200.000 kappaletta.