Mark Wahlberg saa munilleen neljävuotiaalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Hänen yhtyeensä Marky Mark and The Funky Bunch saattaa pian päästä taas lavalle esiintymään. Nyt räppärinäyttelijä on kertonut poikansa ikävästä harrastuksesta.

Miehellä on neljä lasta Rhea-vaimonsa kanssa. Vaikka Marky Markin perhe-elämä kukoistaa, ei se näyttelijän mukaan aina ole silkkaa ruusuilla tanssimista. Miehen neljävuotias poika nimittäin yrittää tämän tästä päästä mukiloimaan pikkunyrkeillään isänsä jalkoväliä. Paluuta tekevä räppäri selvittää tilanteen usein vain nauramalla iskuille, vaikka hänen mukaansa ne toisinaan saattavat sattua julmetusti, Red Bulletin -lehti raportoi.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa. Mark on näty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.