Rihannan uusi tyyli: Talven kuumin trendikampaus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rihanna tunnetaan juhlimista rakastavana naisena, ja hänen tiedetään nauttivan siitä suurieleisesti ison maailman tyyliin. Viime viikolla Rihanna juhli Draken kanssa ja sai aikaan peräti 17.000 dollarin baarilaskun. Nyt kaunotar on muuttanut hieman tyyliään.

Eilen Rihanna nimittäin kuvattiin uudessa hiustyylissä, kun hän oli lähdössä New Yorkissa sijaitsevalta hotellilta yöelämään. Laulajalla oli lyhyt musta polkkatukka, josta voidaan povata talven kuumaa trendiä, mikäli kyseessä ei ollut ainoastaan peruukki.

Robyn Rihanna Fenty on 25-vuotias poptähti, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yhteensä 30 miljoonaa albumia. Hänet tunnetaan myös on-off-suhteestaan räppäri Chris Browniin. Rihanna on deittaillut 26-vuotiasta Drakea aiemminkin vuosina 2010 ja 2011.