Rihanna värisytti takapuoltaan – ystävä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihanna tunnetaan juhlimista rakastavana naisena, ja hänen tiedetään nauttivan suurieleisesti ison maailman tyyliin. Äsken neitokaisen kerrottiin törsänneen räppäri Draken kanssa teksasilaisessa strippiklubissa alkoholiin ja strippareihin yhteensä noin 13.000 euroa.

Nyt Rihannan ystävätär Melissa Forde on jakanut Instagram-tilillään videomateriaalia, jossa tähti esittää kameralle rohkeaa tanssia. New Orleansissa sijaitsevan esiintymispaikan takahuoneessa kuvatulla videolla vähäpukeinen laulajatar twerkkaa ystävänsä kanssa T-Painin Up Down (Do This All Day) -kappalaeen tahdissa.

Robyn Rihanna Fenty on 25-vuotias poptähti, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yhteensä 30 miljoonaa albumia. Hänet tunnetaan myös on-off-suhteestaan laulaja Chris Browniin. Viime aikoina Rihanna on yhdystetty räppäri Drakeen, jonka kanssa hän on deittaillut aiemminkin vuosina 2010 ja 2011.