Behati Prinsloo ihastutti luksussaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Behati Prinsloo on tällä hetkellä kihloissa rokkari Adam Levinen kanssa. Maroon 5 -yhtyeen päämies deittaili vielä hetki sitten Nina Agdalia, kunnes vanha suola alkoi janottaa liikaa ja hän palasi ex-tyttöystävänsä luo. Viime aikoina Behati on viettänyt hiljaiseloa.

Nyt Prinsloo on ikuistettu pitkästä aikaa mallikuvauksissa, kun hän matkasi St. Barthsin luksussaarelle Karibialle esittelemään Victoria’s Secretin uusia mallistoja.

Behati Prinsloo on 25-vuotias namibialainen malli. Hänestä tuli vuonna 2008 Victoria’s Secretin sivubrändin Pinkin kasvo. Vuotta myöhemmin hän siirtyi eteenpäin ja jatkoi uransa Victoria’s Secretin Enkelinä. Malliuransa lisäksi kaunotar on ollut otsikoissa myös suhdesotkujensa merkeissä.