Playboy-malli myy neitsyytään – jo toisen kerran

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin 21-vuotiaasta brasilialaisnaisesta, Catarina Migliorinista, joka myi neitsyytensä eniten tarjoavalle. Ensimmäisen seksikerran osti lopulta japanilainen miljonääri ja hinnaksi tuli 638.000 euroa. Pari ei kuitenkaan harrastanut koskaan seksiä.

Hulppean maksun saanut brassineito vakuutti, että tilanteessa ei ollut hänen mielestään mitään väärää, koska hän lahjoitti 90 prosenttia rahoista kotiseutunsa Santa Catarinan talonrakennuprojekteihin. Hän kuitenkin piti itsellään summasta yli 60.000 euroa, vaikka ei suostunutkaan sänkyyn liikemiehen kanssa.

Myöhemmin tilanne sai uuden käänteen, kun viranomaiset ryhtyivät syyttämään neitokaista prostituutiosta. Hanke saavutti niin paljon mediahuomiota, että Catarinasta tuli kuuluisa ja hän pääsi muun muassa Brasilian Playboyn sivuille. Nyt nainen on päättänyt panna neitsyytensä uudelleen myyntiin, ja tällä kertaa hän tavoittelee huutokaupasta liki tuplasummaa, eli noin 1,1 miljoonaa euroa.

Neitsyyskauppa on kuitenkin herättänyt laajasti epäilyksiä, sillä voiko voittohuudon tehnyt olla sataprosenttisen varma naisen neitsyydestä? Ja kuka maksaa neitsyen kanssa harrastetusta seksistä yli miljoonan, jos nainen on täysin kokematon sänkypuuhissa, Huffington Post kysyy.

Nainen väitti taannoin, että aiempi kauppa äityi arveluttavaksi, kun japanilainen 53-vuotias miljonääri voitti kisan. Kun Catarina tapasi ostajansa, tunsi hän olonsa turvattomaksi ja 50 minuutin juttutuokion jälkeen he lähtivät eri suuntiin treffipaikkana toimineesta Sydneyn museosta.

21-vuotiaan Catarina Migliorinin neitsyyden myymisestä kuvattiin dokumenttiohjelma Virgins Wanted, jonka australialainen tekijä Justin Sisely joutui niin ikään raha- ja lakiasioiden takia vakaviin vaikeuksiin. Dokumentaristi on mukana myös uudessa projektissa, jonka nimi on Virgin Aucton. Catarinan lisäksi hankkeessa kaupataan parikymppisen Alex-nimisen miehen poikuutta.

Brasilalaissyntyinen, mutta nykyisin Australiassa asuva Migliorini ja hänen neitsyytensä ostanut japanilainen Natsu, aikoivat harrastaa seksiä lentokoneessa Japanin ja Yhdysvaltojen välillä välttääkseen molempien maiden lait. Suunnitelma ei ollutkaan aivan aukoton. Brasilialaiset viranomaiset ryhtyivät syyttämään neitokaista prostituutiosta ja televisio-ohjelman ohjaajaa seksikaupasta. Viranomaisten tulkinnan mukaan neitsyyden myyminen ja tapahtumien kuvaaminen täyttävät nimittäin rikoksen tunnusmerkit.