Kauneusleikkaukset olivat liikaa – tältä 80-luvun seksisymboli näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien pissisten äiti Angelyne on nyt ikuistettu Beverly Hillsistä, ja pahaksi onnekseen nainen kaatui lähtiessään katukivetykselle. Super-Barbie on kuitenkin maineensa veroinen nainen, joka esiintyy usein julkisilla paikoilla asuissa, joista jopa Lady Gaga voisi olla avoimesti kateellinen.

1980-luvulla miljoonien miesten seksisymboliksi noussut Angelyne ikuistettiin tänään shoppailemassa Beverly Hillsissä. Tällä kertaa hänellä oli yllään räväköiden meikkien lisäksi myös loistava kasarihenkinen neon-asu. Samalla päästään tarkastelemaan millaista jälkeä liiallisen kauneusleikkaukset voivat saada aikaan.

54-vuotias Angelyne on tehnyt näkyvää uraa Hollywoodissa, mutta kansainvälinen läpimurto on jäänyt kuitenkin tekemättä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi mainostettuaan itseään suurikokoisilla mainoksilla Hollywoodissa. Angelyne on tähdittänyt omana itsenään useita realitysarjoja ja saanut myös muutamia pieniä näyttelijärooleja. Angelyne on joskus verrannut itseään Barbie-nukkeen sanoin: ”Lapset sanovat minua Barbien näköiseksi. Barbie kuitenkin toivoisi olevan minä.”