Drake paljasti näyttävät vatsalihaksensa – aikamoinen saavutus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen räppäri Drake on viime aikoina yhdistetty jälleen ex-tyttöystäväänsä, laulajatar Rihannaan. Yksityiselämänsä lisäksi artisti on herättänyt huomiota myös musiikkinsa vuoksi, sillä hänen ylistetty Nothing Was the Same -levynsä julkaistiin syyskuussa.

27-vuotias hiphop-tähti on ehtinyt musiikin parissa työskentelystä huolimatta viettää aikaa runsaasti myös salilla. Tämä ilmenee hänen henkilökohtaisen valmentajansa Johnny Roxxin ottamasta Instagram-kuvasta, jossa keikalle valmistautuva Drake paljastaa näyttävät vatsalihaksensa. Ei siis ihme, että Rihannakin on jälleen kiinnostunut kanadalaisesta ex-rakkaastaan.

Drake nousi kuuluisuuteen alunperin Degrassi: The Nest Generation -televisiosarjan roolinsa myötä. Vuonna 2009 Drake solmi levytyssopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainment -levy-yhtiön kanssa. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Thank Me Later vuonna 2010. Drake on sanoittanut kappaleita monelle poptähdelle kuten Alicia Keysille ja Jamie Foxxille.