Sean Penn raivostui fanilleen – uhkaava tilanne hotellin aulassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-voittaja Sean Penn erosi pari vuotta sitten vaimostaan Robin Wrightista, minkä jälkeen hän seurusteli muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa. Mies on saavuttanut suurta suosiota vahvoilla roolisuorituksillaan, mutta nyt hänen pisteensä ovat ropisseet silmissä.

53-vuotias Sean Penn on nimittäin huutanut kovaäänisesti fanilleen sanfranciscolaisen hotellin aulassa. Huutojen kohteeksi joutunut mies oli nähnyt julkkiksen, ja yritti ottaa näyttelijästä kuvaa kamerakännykällään.

– Näytämmekö joltain v**un eläintarhan eläimiltä? Panen sinut kohta syömään puhelimesi. Painu vi**uun! Mene pois, Penn huusi miehelle ja heitti puhelimen maahan.

TMZ:n mukaan Penn ilmeisesti luuli kuvaajaa paparazziksi, vaikka kyseessä oli fani, joka oli tohkeissaan kuuluisuuden nähdessään. Fani ei kuitenkaan tahtonut ilmoittaa näyttelijästä poliisille, vaan tyytyi poistumaan paikalta.

Poptähti Madonnan kanssa aiemmin seurustellut näyttelijä-ohjaaja Sean Penn tunnetaan pääasiassa ihmissuhteidensa kautta, sillä hänellä ei ole ollut kovin paljon onnea niiden kanssa. Sean Penn on suomalaisen Peter Franzénin vastanäyttelijänä ensi vuonna ilmestyvässä The Gunman -toimintaelokuvassa.