Strippiklubi tempaisee näyttävästi – nyt kannattaa ottaa sylitanssi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Strippiklubeilla vierailemista ei pidetä tyylikkäimpänä mahdollisena ajanviettotapana, ja monet pyrkivät jopa salailemaan käyntejään. Nyt Iso-Britanniassa tilanne on kuitenkin muuttumassa ainakin hetkeksi, sillä Edinburghissa voi pian jopa ylpeillä vierailulla strippiklubille.

West Port -niminen klubi ja sen työntekijät ovat nimittäin päättäneet osallistua hyväntekeväisyyteen poikkeuksellisella tavalla. He tarjoavat asiakkailleen sylitansseja, joiden tuotto ohjataan kokonaisuudessaan strippareiden vakavasti loukkaantuneelle ystävälle, The Mirror -lehti raportoi.

Hyväntekeväisyyden lisäksi tempaus voi ainakin hetkeksi alentaa kynnystä lähteä strippibaarin asiakkaaksi, ja sillä voi olla myös kauaskantoisia vaikutuksia. Kaikki eivät kuitenkaan ole sitä mieltä, että kyseessä olisi hyvä tempaus, sillä strippibaareilla löytyy aina myös vastustajia.