Unohda bikinit! Uikkaritkin voivat olla näin näyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel työskentelee alusvaate- ja uimapukumallina lukuisille isoille vaatemerkeille, joista tunnetuin lienee Victoria’s Secret. Viimeksi kuluneen viikon hän onkin poseerannut juuri tälle merkille St. Barthsin luksussaaren rannoilla.

Eilen Candice osoitti, että bikinit eivät ole rannalla ainoa miesten katseet kääntävä asu, sillä hänen uikkarikuvansa ovat niin ikään todella näyttäviä. Swanepoel ikuistettiin keikistelemässä mustissa uikkareissa, jotka eivät ainakaa jää bikineille tyylikkyydessään.

Candice Swanepoel seurustelee miesmalli Herman Nicolin kanssa. Etelä-afrikkalainen Candice pääsi tänä vuonna Forbesin parhaiten tienaavien mallien listalle, jossa tähti kipusi yhdeksänneksi. Hänellä kerrotaan olevan arviolta 3,3 miljoonan dollarin omaisuus.