Cheekin Olympiastadionin konsertti myytiin heti loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tehtiin tänä aamuna musiikkihistoriaa, kun Cheekin Olympiastadionin liput varattiin loppuun 71 minuutissa. Viime viikolla julkistettu jättikonsertti järjestetään 23. elokuuta 2014. Konsertin päätähti Cheek oli luonnollisesti otettu menestyksestä.

– En osaa sanoa tähän mitään muuta kuin iso kiitos kaikille! Tullaan tekemään yhdessä uskomaton ilta! Jare kertoi.

Olympiastadionilla ei ole koskaan aiemmin esiintynyt kotimainen sooloartisti.

– Viime vuosina tällaista on tapahtunut ulkomaisten artistien kohdalla vain muutaman kerran. On uskomattoman upeaa, että kotimainen artisti tekee tällaisen tempun! Nyt on kirjoitettu uusi sivu Oympiastadionin historiaan, Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju kertoo.