Coco veti tiukkaakin tiukemman mekon ylleen – ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotarten joukossa isojen takapuolten klaani tuntuu keräävän vuosi vuodelta enemmän faneja. Vaikka nälkiintynyt naisihanne vallitsee edelleen tähtipiireissä, muodokkaita peppuja uskalletaan nykyään esitellä ilman sen kummempaa häpeää.

Eräs parhaimpia esimerkkejä tästä on räppäri Ice-T:n julkkisvaimo Coco, jonka ahterissa riittää ihmettelemistä. Sitä on tutkailtu keskusteluohjelmia myöten, joissa tiuhaan tahtiin treenaileva neitokainen on antanut juontajien puristella muotojaan niiden aitouden varmistamiseksi.

Cocon kurvit näyttävät uusimman Instagram-kuvan perusteella hyviltä myös tiukassa vartalomyötäisessä mekossa. Punaiseen BeBe-mekkoon pukeutunut tähti yhdisti asuun Louboutin-merkin kengät ja kerskaili asuaan pettämättömäksi valinnaksi.

34-vuotias räppärin vaimo on myöntänyt aiemmin huhujen jälkeen omaavansa silikoni-implantit. Tähden mukaan paljon huhuttu takapuoli on kuitenkin aito. Saatuaan Bo Peepin roolin Las Vegasista Peepshow-esityksestä Coco innostui entistä enemmän treenaamisesta, ja onnistui tahdillaan huolestuttamaan jopa faninsa, jotka pelkäsivät tiimalasivartalon kutistuvan olemattomiin. Heitä tähti tyynnytti lupaamalla kuntoilla järkevästi.