Christina Aguilera on uskomaton näky – tiimalasivartalo vangitsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popdiiva Christina Aguilera tunnetaan huikeasta lauluäänestään ja menestyksekkäästä urastaan. Taannoin tähti paljasti laihduttaneensa 22 kiloa terveellisen dieetin ja kuntoilun avulla. Eilen illalla ikuistettujen kuvien perusteella paljastus pitää takuulla paikkansa.

Eilen Christina Aguilera nimittäin osallistui Los Angelesin Nokia-teatterissa järjestettyyn American Music Awards -gaalaan, jonka punaiselle matolle hän asteli seksikkäämpänä kuin koskaan. Hiukka vaalea kaunotar oli hyvin todennäköisesti jopa illan näyttävin kaunotar.

Christina Aguilera nähdään tänä vuonna myös Unforgettable-hajuveden mainoksissa. 32-vuotias tähti antoi mainoskampanjasta esimakua Twitter-tilillään. Neitokainen kuvaili taannoin kuntoilurytmiään helpoksi ja vaivattomaksi. Poppari ei tehnyt mitään erityistä laihtuakseen ja vietti paljon aikaansa poikansa kanssa. Max Liron -pojan isä on tähden entinen aviomies Jordan Bratman. Tähden nykyinen kumppani on Matthew Rutler.