Jodie Marshin silikonimuodot tatuointiin – julkaisi uhkeat kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Jodie Marsh tunnetaan kehonpalvojana, joka on käyttänyt aikaa ja rahaa täydellisen vartalon hankintaan. Silikonipommi koki melkoisen muodonmuutoksen alettuaan kehonrakennusharrastuksen.

34-vuotias Jodie on monien fanien ihailema julkkis, jonka edesottamuksia seurataan innolla varsinkin kotimaassa Britanniassa. Joidenkin seuraajien suhtautuminen on mennyt niinkin pitkälle, että Marshin kuva on päätynyt koristamaan heidän ihoaan. Neito julkaisi Instagram-palvelussa joitain tatuointiotoksia.

– En halua kehuskella, mutta taas joku on tehnyt minun kuvastani tatuoinnin, kirjoitti Jodie blogiinsa.

Marsh juontaa tällä hetkellä omaa Jodie Marsh On… -televisio-ohjelmaa, jossa tähti paneutuu erilaisiin ilmiöihin käytännön kokeilujen perusteella. Tähti selvitteli äskettäin esimerkiksi Amsterdamin ihmiskauppaa viettämällä aikaa paikallisten ilotyttöjen kanssa. Hän joutui todistamaan ryhmäseksitilannetta, ja kertoi järkyttyneensä siitä perin juurin.