Kauneussalonki otti käyttöön läskilisän – lihavat maksavat enemmän

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisten kauneudenhoitoon kuuluu olennaisena osana karvojen trimmaus. On yleisesti tunnustettua, että karvaista naista pidetään astetta miehekkäämpänä ilmestyksenä. Siksi monet käyvät esimerkiksi vahauttamassa liialliset haituvat pois kehonsa osista.

Tasan eivät kuitenkaan mene nallekarkit, ja The Sun -lehden mukaan tällä kertaa syrjinnän kohteeksi ovat joutuneet lihavat naiset. Lontoolainen MM Bubbles -salonki rahastaa nimittäin samasta palvelusta enemmän, kun asiakkaana on ylipainoinen henkilö.

Salonki puolustelee käytäntöä sillä, että esimerkiksi säärikarvoja vahatessa muhkeamman naisen jaloissa on enemmän työstettävää pinta-alaa. Heille tehtyihin kauneushoitoihin käytetään siis enemmän hoitomateriaaleja. Hinnat ovat lihavilla korkeammat myös esimerkiksi manikyyreissä, pedikyyreissä ja erilaisissa hoidoissa.