Seksikäs Rihanna loisti AMA-gaalassa – kuvat punaiselta matolta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barbadossyntyinen poptähti Rihanna tunnetaan juhlimista ja kohun herättämistä rakastavana naisena. Äskettäin laulajatar nähtiin ystävättären kuvaamalla videolla, jossa hän twerkkaa New Orleansissa sijaitsevan esiintymispaikan takahuoneessa.

Lukuisten muiden popmaailman suurten tähtien tavoin myös Rihanna osallistui Los Angelesissa järjestettyyn 2013 American Music Awards -gaalaan. Rihanna ei poikennut rohkeasta tyylistään tälläkään kertaa, vaan hänet nähtiin seksikkäässä, kaksiosaisessa mustassa puvussa.

Robyn Rihanna Fenty on 25-vuotias poptähti, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yhteensä 30 miljoonaa albumia. Hänet tunnetaan myös on-off-suhteestaan laulaja Chris Browniin. Viime aikoina Rihanna on yhdystetty räppäri Drakeen, jonka kanssa hän on deittaillut aiemminkin vuosina 2010 ja 2011.