Rita Ora paljasti bikinivartalonsa – toipui sairauskohtauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora seurustelee nykyään DJ-tähti Calvin Harrisin kanssa. 22-vuotias tähti kertoi kuitenkin taannoin ihailevansa suhteestaan huolimatta One Direction -yhtyeen laulajaa, Harry Stylesiä.

Rita Ora joutui hiljattain ikävään tilanteeseen, kun hän lyyhistyi kesken mainoskuvausten nestehukan ja lämpöhalvauksen vuoksi. 22-vuotias laulajatar on sittemmin toipunut tapauksesta Miamissa. Bikineihin sonnustautunut Rita kuvattiin hotellinsa parvekkeella huomattavasti parempivointisen näköisenä.

Rita ja hänen hyvä ystävänsä Cara Delevingne kävivät New Yorkin muotiviikkojen aikaan ottamassa yhdessä tatuoinnit. Cara tatuoi äidin nimen käsivarteen, ja Ritan kylkeen päätyi pin up -tytön kuva. Rita Ora esitteli tatuointia otoksessa, jossa hänen yllään ei ollut muuta kuin rintoja peittelevä pusero. Ora otti tatuointinsa julkkistatuoija Bang Bang Mc Curdylta.